MOPAN Suceava

Ada Milea şi Bobo Burlăcianu cîntă, marţi, 17 mai, în Auditorim „Joseph Schmidt” de la USV, în cadrul Festivalului “Zilele și Nopțile Studențești”. Spectacolul începe la ora 19:00, iar intrarea este liberă. Deschiderea Festivalului a fost făcută luni seară cu un concert susţinut de Anna Lesko.

A VI-a ediţie a Festivalului “Zilele și Nopțile Studențești” are loc în perioada 16-31 mai. “Zilele și Nopțile Studențești” este un proiect ce a luat amploare de la o ediție la alta, fiind creat cu scopul de a implica toți participanții (studenți, cât și viitori stidenți) într-o serie de activități recreative, ce le oferă acestora ocazia de a experimenta viața studențească la nivel informal.

ZNSt USV 2016 înseamnă două săptămâni cu activități pentru toate gusturile încadrate în cele cinci departamente: Divertisment, Sănătate și Mediu, Cultural-Educațional, Sport și Treasure Hunt. Concertele, spectacolele, competițiile sportive, serile de teatru sau dezbaterile sunt doar câteva din activitățile organizate în toată această perioadă.

Organizatorii Festivalului sunt: Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), în calitate de promotor și organizator principal al evenimentului, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților și cu sprijinul Conducerii USV. Mai multe detalii despre evenimentele desfășurate în perioada festivalului, se vor găsi pe pagina oficială de facebook a evenimentului: www.facebook.com/znst.asussv.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava