• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ada Milea şi Bobo Burlăcianu cîntă, marţi, 17 mai, în Auditorim „Joseph Schmidt” de la USV, în cadrul Festivalului “Zilele și Nopțile Studențești”. Spectacolul începe la ora 19:00, iar intrarea este liberă. Deschiderea Festivalului a fost făcută luni seară cu un concert susţinut de Anna Lesko.

A VI-a ediţie a Festivalului “Zilele și Nopțile Studențești” are loc în perioada 16-31 mai. “Zilele și Nopțile Studențești” este un proiect ce a luat amploare de la o ediție la alta, fiind creat cu scopul de a implica toți participanții (studenți, cât și viitori stidenți) într-o serie de activități recreative, ce le oferă acestora ocazia de a experimenta viața studențească la nivel informal.

ZNSt USV 2016 înseamnă două săptămâni cu activități pentru toate gusturile încadrate în cele cinci departamente: Divertisment, Sănătate și Mediu, Cultural-Educațional, Sport și Treasure Hunt. Concertele, spectacolele, competițiile sportive, serile de teatru sau dezbaterile sunt doar câteva din activitățile organizate în toată această perioadă.

Organizatorii Festivalului sunt: Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), în calitate de promotor și organizator principal al evenimentului, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților și cu sprijinul Conducerii USV. Mai multe detalii despre evenimentele desfășurate în perioada festivalului, se vor găsi pe pagina oficială de facebook a evenimentului: www.facebook.com/znst.asussv.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava