Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Adam Lambert „a învățat foarte multe” ca solist în legendara trupă rock Queen.

Starul în vârstă de 37 de ani, care petrecut opt ani alături de celebra formație, în locul regretatului Freddie Mercury, a spus că alături de grup a reușit să își dezvolte capacitatea de a compune, lucru care l-a ajutat în cariera solo.

El a declarat pentru The Sun, conform contactmusic.com: „M-a făcut să înțeleg ce înseamnă un cântec bun, care sunt lucrurile care fac un cântec să fie bun. Am învățat foarte multe cântând oamenilor piesele trupei Qween. Îți dai seama: ‘OK, este un refren bun, linia melodică este bună, mesajul este bun’. Cred că aceste lucruri m-au inspirat foarte mult în crearea pieselor pentru noul meu album.”

Adam, care și-a lansat un nou single, ‘New Eyes’, luna trecută, a mai spus că speră că Freddie – care a decedat în 1991, la vârsta de 45 de ani – ar fi fost un fan al muzicii sale. „Sper că i-ar fi plăcut muzica mea. Simt că unul din cântecele mele noi, ‘Super Powers’, este ca un fel de verișor pentru ‘Another One Bites The Dust’, parcă împart puțin din același ADN.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava