MOPAN Suceava

Adam Levine „a implorat-o” pe Cardi B să colaboreze cu Maroon 5 la single-ul lansat în 2017 de băieți – ‘Girls Like You’, pentru că a știut că „ea va fi fenomenală” pe această piesă.

Solistul trupei Maroon 5 a mărturisit că era disperat să o coopteze în echipa lor pe rapper-ița în vârstă de 25 de ani pentru acest single, iar când aceasta a acceptat, nici nu i-a dat foarte multe indicații despre ce versuri ar trebui să scrie, pentru că a știut că va fi „fenomenală”.

Întrebat ce sfat i-a dat lui Cardi, cântărețul de 39 de ani a spus, potrivit contactmusic.com: „I-am spus lui Cardi: ‘Îmi doresc să scrii ceva care să arate ce femeie neînfricată ești. Poți face acest lucru exact cum îți dorești.’ Am știut că va fi fenomenală și că va duce cântecul într-o cu totul altă zonă. Era vitală. Am implorat-o să accepte.”

Videoclip-ul melodiei prezintă o multitudine de femei celebre și puternice – printre care Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez, Sarah Silverman – iar Adam a spus că a fost foarte important pentru el să se asigure că acest clip va arăta „sprijinul” trupei pentru femei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava