Concert pascal
MOPAN Suceava

Adam Levine nu se va căsători în viitorul apropiat! Frontman-ul trupei Maroon 5 – care în prezent are o relaţie cu modelul Behati Prinsloo – a declarat că nu se grăbeşte deloc să devină soţ. Levine a spus, potrivit showbizspy.com: “Dacă nu te căsătoreşti, atunci, nu divorţezi. De ce să nu învăţăm din devastatorul procentaj mic al căsătoriilor de success prin care generaţia noastră a trecut?”

Într-un un alt interviu, Adam a povestit care este modul său de a acţiona la primele întâlniri: „De fiecare dată, ador să mă îmbrac la costum şi să-i spun şi fetei să se îmbrace elegant. Îmi place să o iau de acasă şi să o duc la McDonald’s, aşa, îmbrăcaţi elegant… Este un lucru foarte romantic, spontan, pe care poţi să-l faci şi este şi ieftin. Dacă nu-ţi place persoana respectivă? Doar este prima întâlnire. Te îmbraci luxos, dar mergeţi la McDonald’s. Va fi foarte impresionată. Dacă va mai exista şi a doua întâlnire, o vei putea duce la operă. Dacă nu o placi, doar o duci acasă.”, a spus cântăreţul cu puţin timp în urmă, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava