MOPAN Suceava

Adam Levine, solistul formației ‘Maroon 5’ – care are în prezent o relație cu modelul Nina Agdal, 21, după ce s-a despărțit, recent, în secret, de îngerașul casei Victoria’s Secret, Behati Prinsloo – a declarat în repetate rânduri că nu are de gând să se căsătorească vreodată, dar acum, a mărturisit că s-a răzgândit, după ce a văzut cât de fericit este colegul său de la ‘The Voice’, Blake Shelton, cu soția lui, Miranda Lambert.

Cântărețul în vârstă de 34 de ani a declarat într-un interviu recent, potrivit contactmusic.com: ”Auzindu-l pe Blake vorbind despre căsătorie, mi s-a părut ceva minunat. Oamenii cred că sunt împotriva căsătoriei, dar se înșeală, ador această idee. La un moment dat, probabil mă voi însura.”

În ciuda faptului că a declarat de câteva ori că nu vrea să se căsătorească, pentru că urăște ideea unui posibil divorț, Adam a mai spus că va face pasul cel mare când va veni momentul potrivit și că nu simte deocamdată nicio presiune să se așeze la casa lui.

El a adăugat, potrivit sursei citate: ”Nu mă simt presat să mă căsătoresc. Cred că atunci când va veni timpul, va fi evident și, o voi face și, mă voi bucura foarte tare de chestia asta.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava