Comenzi MOPAN Suceava

Succesul în viaţă nu vine niciodată singur. Odată cu el apar şi responsabilităţile, munca, stresul şi, câteodată, problemele la stomac. Nimic din toate acestea nu a ocolit-o pe Adda. Din 2011, cântăreaţa suferă de o păcătoasă de gastrită, care se accentuează de fiecare dată când lansează câte o piesă, conform click.ro.

Adda a lansat săptămâna aceasta o nouă piesă numită „Vin sec”, fapt care nu i-a picat deloc bine la stomac. Pe fond de stres, i-a revenit gastrita, mai notează sursa citată.

„Asta se întâmplă de fiecare dată înaintea unei lansări. Mă simt rău, mă doare stomacul, nu pot să mănânc, am dureri de cap, scăderea glicemiei, tremurat… Meniul zilnic e destul de restrâns în această perioadă. Nu mă ating de prăjeli, de carne… oricum nu-mi plac. Legumele trebuie să le consum doar gătite. Lactatele mi-ar plăcea, însă am intoleranţă la lactoză. Încerc să mănânc puţin şi des, masa de seară fiind cu 3-4 ore înainte de culcare. Dacă mă întind în pat la scurt timp după ce am mâncat, mi-e rău”, mărturiseşte artista care, la doar 23 de ani, a rupt topurile cu piesa „Nu plânge, Ana”.

Citește articolul complet și vezi FOTO EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/foto-exclusiv-adda-bolnava-si-cu-o-multime-de-restrictii-alimentare-stresul-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava