MOPAN Suceava

În perioada 10-16 februarie are loc “Magic In 5”, primul show de creație muzicală din România, care se desfășoară în ONLINE, cu transmisiune live, zilnică, timp de 8 ore.

După sute de înscrieri, cei trei lideri Magic In 5 – Adda, Alex Velea și Vanotek – și-au ales finalistul cu care să meargă în tabăra de creație de la Borșa.

Astfel, Adda o are în echipă pe Maria Andraș din Sfântu Gheorghe, Alex Velea pe Denis Ianc din București, iar Vanotek compune o piesă pentru Stephen Moisă din Piatra Neamț.

Liderii de echipă și finaliștii petrec cinci zile la Borșa, unde o cabană a fost transformată în studiouri muzicale, în care fiecare lider compune o piesă pentru concurentul lui.

Live streaming-ul se face pe canalele de socializare (Facebook & Instagram) ale artiștilor și pe Youtube, dar și pe canalele “Magic In 5”, de astăzi, 10 februarie, până pe 12 inclusiv, în intervalele orare 12-16 și 18-22. Urmând ca joi, 13 februarie, să fie filmate videoclipurile pentru piese, iar vineri să fie lansate.

“Magic In 5” este singurul show creator de identitate muzicală, de unde, în doar 5 zile, câștigătorul pleacă artist complet: cu piesă proprie și videoclip, plus un premiu de 5000 euro și un contract cu Cat Music.

Mai multe detalii pe paginele show-ului:

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava