Concert pascal
MOPAN Suceava

La 30 de ani are o casă, un soţ perfect, un copil minunat şi o carieră solidă. Totuşi, Adela Popescu a bifat toate aceste lucruri cu mult timp în urmă, în telenovelele în care a jucat la Acasă şi Pro TV, notează click.ro. A făcut amor deşi era virgină, a fost mamă, s-a căsătorit, s-a despărţit.

La 16 ani a participat pentru prima oară la un casting, pe care l-a trecut, şi aşa a jucat în primul ei serial, care s-a numit „În familie” (Prima TV), şi unde a interpretat un personaj negativ. Atunci, pe micile ecrane, a avut parte de primele sărutări furate, de la personajele interpretate de colegii ei, Mihai Ghior şi Andrei Seuşan. Doi ani mai târziu, pe când avea 18 ani, Adela avea să joace în „Numai iubirea” (Acasă TV), telenovela-fenomen, prima care s-a făcut vreodată în România. Deşi la început personajul ei era unul secundar, Adela şi colegul ei, Dan Bordeianu (40 de ani), au avut asemenea succes, încât producătorii şi scenariştii îi transformă în personaje principale. Şi tot în aceea perioadă, cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt, asta după ce deja filmaseră o scenă pasională, de amor, în faţa camerelor de filmat. La vremea aceea, tânăra actriţă povestea în interviurile oferite că e virgină şi că nu a avut nici un iubit, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/adela-popescu-facut-dragoste-numai-iubirea-desi-era-virgina

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava