Nu, nu e ceea ce pare a fi la prima vedere! Adela Popescu (28 de ani) nu s-a certat cu nimeni. Aceasta este doar una dintre replicile acide ale actriței, la adresa colegului de scenă Dan Rădulescu (29 de ani), în noua piesă în care joacă, „Nunta perfectă” de Alan Ball, potrivit click.ro.

Adela Popescu, Laura Cosoi (33 de ani), Cătălina Grama – alias Jojo (34 de ani), Alina Chivulescu (40 de ani) și Adina Galupa (28 de ani) și Dan Rădulescu vor interpreta cu toții roluri principale în spectacolul „Nunta perfectă” (cu titlu original: „Five Women Wearing the Same Dress” – „Cinci femei care poartă aceeași rochie”, n.r.) de Alan Ball, la Teatrul Elisabeta. Regizat de Eugen Gyemant, spectacolul este o comedie savuroasă și rafinată, cu personaje care nu sunt ceea ce par a fi, cu multe replici acide și cu o tensiune care crește treptat, spectacolul transformându-se într-o… nebunie de comedie, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/adela-popescu-ori-esti-cel-mai-mare-escroc-din-lume-ori-esti-cel-mai-mare-fraier

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava