MOPAN Suceava

Kingfisher anunță astăzi că Adela Smeu a fost numită CEO al Brico Depôt România. Adela îi succede lui Christian Mazauric ce va prelua funcția de CEO B&Q UK & Irlanda, din cadrul Kingfisher plc.

Adela este în prezent Director Financiar în cadrul Brico Depôt România, și s-a alăturat companiei în 2015, iar timp de 8 ani a fost Director Financiar în cadrul OBI Group. În trecut, Adela a deținut funcții la United Technology Corporation Paris și PwC România.

De origine română, Adela are o bună înțelegere a nevoilor și aspirațiilor clienților la nivel local. Ea va prelua noua funcție începând cu 1 iulie.

Christian Mazauric s-a alăturat Kingfisher în urmă cu 16 ani și a deținut funcții de conducere în departamentele financiare și operațiuni din Franța, Marea Britanie și România, inclusiv Director Financiar al Castorama Franța, Director Financiar al B&Q și, cel mai recent, CEO al Brico Depôt România.

„Mi-a plăcut foarte mult timpul petrecut în România și sunt mândru de realizările pe care împreună cu echipa le-am adus în cei doi ani de la preluarea mandatului. Sunt încrezător că Adela este alegerea potrivită pentru a dezvolta  compania  împreună  cu  echipa  excelentă  pe care o avem aici,  ” a declarat Christian Mazauric.

Adela Smeu: „Vom continua consolidarea companiei Brico Depôt pe piața din România și ne dorim să fim și mai aproape de clienți pentru a le oferi constant cele mai bune soluții pentru amenajarea și renovarea locuinței”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava