Adele a fost bombardată în ultima vreme cu cadouri pentru bebeluşul ei de către prietenii ei celebri, printre care Rihanna şi Jessie J, scrie contactmusic.com. Rihanna i-a trimis proaspetei mămici două salopete pentru bebeluş, inscripţionate cu slogane comice: ‘Mama mea este un star rock’ şi ‘Tocmai ce am petrecut nouă luni înăuntru’. Dar vedeta R&B nu a avut grijă doar de bebeluş ci şi de Adele, căreia i-a trimis un set de lenjerie intimă foarte sexy, însoţit de următorul mesaj: „Trebuie să te menţii sexy mămico, yummy mummy. Să te bucuri de darul meu. Felicitări!”

O sursă a declarat pentru ziarul The Sun, potrivit contactmusic.com: „Rihanna o iubeşte pe Adele şi a fost printre primele persoane care a felicitat-o pe Adele când a aflat că este însărcinată. S-a gândit foarte mult la cadoul pe care i-l va face şi a vrut să se asigure că nu-i va mai dărui nimeni ceva asemănător. Adele a râs copios când a văzut salopetele – adoră genul acesta de lucruri. Abia aşteaptă să le aratate prietenilor ei ce a primit.”

Printre celebrităţile care i-au mai trimis cadouri lui Adele se numără şi Jessie J şi Actorul Sid Owen – care i-a trimis faimoasei cântăreţe britanice un buchet imens de flori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava