Adele a fost bombardată în ultima vreme cu cadouri pentru bebeluşul ei de către prietenii ei celebri, printre care Rihanna şi Jessie J, scrie contactmusic.com. Rihanna i-a trimis proaspetei mămici două salopete pentru bebeluş, inscripţionate cu slogane comice: ‘Mama mea este un star rock’ şi ‘Tocmai ce am petrecut nouă luni înăuntru’. Dar vedeta R&B nu a avut grijă doar de bebeluş ci şi de Adele, căreia i-a trimis un set de lenjerie intimă foarte sexy, însoţit de următorul mesaj: „Trebuie să te menţii sexy mămico, yummy mummy. Să te bucuri de darul meu. Felicitări!”

O sursă a declarat pentru ziarul The Sun, potrivit contactmusic.com: „Rihanna o iubeşte pe Adele şi a fost printre primele persoane care a felicitat-o pe Adele când a aflat că este însărcinată. S-a gândit foarte mult la cadoul pe care i-l va face şi a vrut să se asigure că nu-i va mai dărui nimeni ceva asemănător. Adele a râs copios când a văzut salopetele – adoră genul acesta de lucruri. Abia aşteaptă să le aratate prietenilor ei ce a primit.”

Printre celebrităţile care i-au mai trimis cadouri lui Adele se numără şi Jessie J şi Actorul Sid Owen – care i-a trimis faimoasei cântăreţe britanice un buchet imens de flori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava