Sarbatoarea Muntelui 2019

Adele a fost numită cea mai bogată tânără muziciană din Marea Britanie.
Artista în vârstă de 24 de ani s-a clasat în fruntea listei de milionari sub 30 de ani, întocmită de Sunday Times’, pentru al doilea an consecutiv, averea ei estimându-se la 30 de milioane de lire sterline – cu o creştere de 50% faţă de anul trecut, datorită vânzărilor piesei ‘Skyfall’ şi albumului ’21’, informează contactmusic.com.

Pe locul al doilea s-a clasat Chery Cole, cu o avere estimată la 14 milioane de lire, în timp ce Leona Lewis şi Katie Melua – fiecare dintre ele deţinând câte 12 milioande de lire – completează topul celor mai bogate cinci tinere artiste, alături de Florence Welch, care deţine 9 milioane de lire.Locul şase este împărţit de Jessie J şi Charlotte Church, care au strâns fiecare câte 8 milioane de lire, iar primii bărbaţi din top, care s-au poziţionat pe şapte, sunt Marvin Humes, Aston Merrygold, J.B. Gill şi Oritse Williams, fiecare cu o avere de 6 milioane de lire sterline, mai scrie sursa citată.

În ceea ce priveşte bogăţia artiştilor peste 30 de ani, cea mai mare avere o deţine Paul McCartney şi soţia lui, Nancy Shevell – 680 de milioane de dolari. Elton John se mândreşte cu 240 de milioane de dolari, iar soţii Beckham au adunat până acum 200 de milioane de dolari, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava