Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele a fost numită cea mai bogată tânără muziciană din Marea Britanie.
Artista în vârstă de 24 de ani s-a clasat în fruntea listei de milionari sub 30 de ani, întocmită de Sunday Times’, pentru al doilea an consecutiv, averea ei estimându-se la 30 de milioane de lire sterline – cu o creştere de 50% faţă de anul trecut, datorită vânzărilor piesei ‘Skyfall’ şi albumului ’21’, informează contactmusic.com.

Pe locul al doilea s-a clasat Chery Cole, cu o avere estimată la 14 milioane de lire, în timp ce Leona Lewis şi Katie Melua – fiecare dintre ele deţinând câte 12 milioande de lire – completează topul celor mai bogate cinci tinere artiste, alături de Florence Welch, care deţine 9 milioane de lire.Locul şase este împărţit de Jessie J şi Charlotte Church, care au strâns fiecare câte 8 milioane de lire, iar primii bărbaţi din top, care s-au poziţionat pe şapte, sunt Marvin Humes, Aston Merrygold, J.B. Gill şi Oritse Williams, fiecare cu o avere de 6 milioane de lire sterline, mai scrie sursa citată.

În ceea ce priveşte bogăţia artiştilor peste 30 de ani, cea mai mare avere o deţine Paul McCartney şi soţia lui, Nancy Shevell – 680 de milioane de dolari. Elton John se mândreşte cu 240 de milioane de dolari, iar soţii Beckham au adunat până acum 200 de milioane de dolari, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava