Adele a mărturisit că, de când a devenit mamă este foarte obosită. Faimoasa cântăreață – care a devenit mamă pentru prima dată în luna octombrie – spune că, de când a venit pe lume, băiețelul o epuizează.

”Sunt epuizată, așa m-a schimbat. Așa și am o eczemă pe mînă de la fiertul sticlelor cu lapte.”, a declarat Adele, potrivit showbizspy.com.

În altă ordine de idei, potrivit unor zvonuri recente, apărute în resa de peste ocean, faimoasa cântăreață britanică se va întoarce în studioul de înregistrări luna.
„Ultimele luni, în care s-a dedicat complet copilului ei, au fost extrem de frumoase pentru ea şi a folosit toate aceste sentimente şi experienţe minunate pentru a scrie cântece noi. Este foarte nerăbdătoare să se întoarcă în studioul de înregistrări luna viitoare, pentru a începe să lucreze la un nou album.”, a declarat o sursă, potrivit showbizspy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava