Sarbatoarea Muntelui 2019

Chiar și Adele poate trece neobservată!
Instructorul auto al celebrei cântărețe britanice a mărturisit că nu a recunoscut-o pe vedetă prima dată când a văzut-o, pentru că el nu se uită la TV, informează showbizspy.com.
Gaughan le oferă starurilor lecții intensive mai scurte decât cele normale, lucru ce l-a făcut foarte popular printre celebritățile care au programe încărcate.

Recent, Adele a devenit șoferiță cu acte în regulă din prima încercare, săptămâna trecută și și-a lăudat, pe site-ul ei personal, instructorul, pe Noel Gaughan – care a mai ca elevi câțiva artiști, printre care Niall Horan, James McAvoy, Gemma Arterton și Mika.

Instructorul auto a declarat, potrivit sursei citate: ”Nu am știut cine este Adele, așa că ea a început să cânte în timpul lecțiilor. Problema era că nu știam niciun cântec de-al ei. Cânta niște piese atât de frumoase și-mi tot spunea: ‘Nu ai cum să nu-l știi pe acesta’, dar eu chiar nu știu prea multe celebrități.”
În ceea ce-l privește pe starul One Direction, Niall Horan sau pe Mika, Gaughan a povestit: ”Am crezut că Horan este un băiețaș oarecare. Dar oriunde parcam, fetele se năpusteau peste noi, înconjurau mașina și făceau poze. Asta a făcut totul mai dificil. Mika a fost hilar, comic și mănâncă precum un cal pentru cineva atât de mic. Mereu avea un sendviș la el.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava