Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul antrenor personal al cântăreței Adele a spus că artista „nu și-a dorit niciodată să fie super-slabă”, ci a adoptat un regim alimentar sănătos și a început să facă mai mult sport pentru ea și pentru fiul ei, Angelo.

Cântăreața de 32 de ani a postat zilele trecute, după mult timp, o fotografie pe Instagram care o arată într-o formă de invidiat și mai slabă ca oricând.

Pete Geracimo, fostul antrenor personal al vedetei, a scris pe Instagram, potrivit contactmusic.com: „Ca fost antrenor personal al lui Adele – cât timp a locuit în Londra – găsesc dureros să citesc atât de multe comentarii răutăcioase și jigniri care pun la îndoială motivul pentru uimitoarea transformare a ei. Din experiența mea, lucrând cu ea din greu, mereu a făcut lucrurile în stilu-i caracteristic. Nu și-a subminat talentul dat de Dumnezeu în niciun fel niciodată. Și-a lăsat vocea incredibilă să vorbească mereu, sau mai bine aș spune – să cânte! Niciodată nu a pretins că este ceva ce nu este. Ați văzut-o mereu exact așa cum este. Și cu toții AM IUBIT-O! Când eu și Adele am început să mergem pe acest drum, nu am avut ca scop ca ea să ajungă super-slabă. A vrut să fie sănătoasă. Mai ales după sarcină și intervenția chirurgicală. Când a lansat ‘25’ și a anunțat că pleacă în turneu, a trebuit să se pregătească, cu ajutorul meu, pentru 13 luni extraordinar de încărcate. În acel timp, a învățat să se antreneze și să mănânce sănătos. Rezultatul – a slăbit considerabil, iar oamenii au început să observe. Peste tot în media s-a prezentat noua ei siluetă. Atenția pe care a primit-o a fost năucitoare.”

Pete a mai dezvăluit că Adele a făcut această schimbare în viața sa pentru ea și pentru fiul ei, Angelo. „De când s-a mutat în LA, a trecut, după cum știe toată lumea, prin schimbări personale dure. Este normal, odată cu aceste schimbări, să simți nevoia sa faci modificări și cu tine, ca persoană, să devii cea mai bună versiune a ta. Astfel, a adoptat o dietă alimentară sănătoasă, s-a dedicat foarte mult exercițiilor fizice și ‘transpiră’! Nu aș putea fi mai mândru ori bucuros pentru ea! Transformarea sa nu este pentru a vinde mai multe albume, pentru publicitate, ori pentru a fi model de urmat. Este pentru ea și fiul ei, Angelo.”, a adăugat Pete Geracimo, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava