În ciuda faptului că la începutul acestui an Adele a postat pe Twitter un mesaj din care a lăsat să se înţeleagă că la sfârșitul acestui an va lansa un nou album, se pare că faimoasa artistă britanică nu-şi va bucura fanii cu un nou material discografic anul acesta, informează contactmusic.com.

Speculaţiile au început când Adele a scris pe contul ei de Twitter, după împlinirea vârstei de 26 de ani: ”Pa, pa 25… Ne mai auzim pe la sfârșitul anului.”, luând în considerare faptul că interpreta hit-ului ‘Someone Like You’ şi-a numit celelalte două albume lansate, ’19′ și ’21′, după anii care-i avea la momentul înregistrării lor. Astfel, tpată lumea se aştepta ca artista britanică să lanseye anul acesta un nou album, ’25′.

Conform informațiilor apărute în presa de peste ocean, un nou album semnat de Adele există, iar Paul Epworth, Francis White, Greg Wells și Naughty Boy ar fi pe lista producătorilor ce au lucrat cu artistă la noul său material discografic. Surse apropiate lui Adele susțin că discul, care va fi lansat cel mai probabil anul viitor, va avea un sound diferit și că probabil îi va uimi pe unii dintre fanii săi.

După 2011, un an care s-a dovedit a fi extrem de bun, Adele a rămas însărcinată și s-a retras din lumina reflectoarelor. Ea și partenerul ei de viață, Simon Konecki, au devenit părinți pentru prima dată, în octombrie 2012, când a venit pe lume Angelo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava