Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele a mărturisit că nu are de gând să facă muzică până la sfârșitul zilelor sale.

Celebra artistă britanică, în vârstă de 33 de ani, și-a făcut săptămâna trecută mult-așteptata revenire, lansând prima piesă după mulți ani, ‘Easy On Me’. Pe 19 noiembrie va apărea și noul album, ’30’.

Adele – care are un băiețel în vârstă de opt ani, Angelo, cu fostul ei soț, Simon Konecki – i-a spus lui Greg James în cadrul emisiunii ‘Breakfast Show’ de la BBC Radio 1, potrivit contactmusic.com: „Nu voi face asta pentru totdeauna. Nu vreau să fac asta pentru totdeauna și nici oamenii nu ar vrea ca eu să fac asta pentru totdeauna.”

Greg i-a răspuns cântăreței că nu este de acord cu ea că oamenii nu vor vrea să o mai asculte în viitor, iar autoarea hit-ului ‘Hello’ i-a răspuns: „Nimeni nu va vrea să mă vadă când voi avea 95 de ani, ori să mă audă plângându-mă, ori fumând țigară după țigară, locuind ca un personaj din desene animate, alături de pisicile mele, mâncată de vie.””

Cât despre noul album, îndrăgita artistă britanică l-a descris ca fiind „o călătorie pe viață și pe moarte prin cea mai turbulentă perioadă” din viața ei.

Într-o postare distribuită pe rețelele de socializare, Adele a spus, potrivit ContactMusic: „Nu eram nici măcar aproape de punctul în care mi-aș fi dorit să fiu atunci când am început să lucrez la el (album), acum 3 ani. Chiar în zona opusă, de fapt. Mă bazez pe rutină și consistență pentru a mă simți în siguranță, mereu am făcut asta. Dar iată că acum, cu bunăștiintă și voit, mă aruncam într-un labirint al dezordinii absolute și al frământărilor interioare.”

Artista a mai spus: „Am aflat multe adevăruri usturătoare despre mine pe acest drum. Am dat la o parte multe învelișuri protectoare, dar m-am și acoperit cu unele noi. Am descoperit multe mentalități cu adevărat folositoare, care să mă ghideze, și simt că m-am redescoperit. Aș îndrăzni să spun că nu m-am mai simțit niciodată atât de împăcată cu mine. Astfel încât, sunt pregătită, în sfârșit, să lansez acest album. ”

În încheiere, Adele a spus că inima ei s-a vindecat și că material discografic povestește toate momentele cheie care au condus la acest final fericit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava