Concert pascal
MOPAN Suceava

Faimoasa cântăreață britanică Adele este convinsă să vocea ei este complet diferită față de cum era la începutul carierei sale și asta datorită intervenției chirurgicale suferite la nivelul corzilor vocale, dar și datorită sarcinii.

Interpreta hit-ului ‚Rolling in the Deep’ a fost nevoită să-și anuleze o serie de concerte și să facă o pauză muzicală, în 2011, când a fost operată din cauza unei hemoragii a corzilor vocale. Adele s-a recuperat complet acum, dar spune că vocea ei nu mai sună la fel. „S-a schimbat față de cum suna la început, este mai clară. Obișnuiam să fumez foarte mult înainte, așa că, după operație, cicatricile vocii mele au dispărut complet. Parcă aș fi primit o voce nouă. Acum, pot cânta mai sus decât înainte, dar și mai jos…”, a declarat cântăreața într-un interviu recent, potrivit contactmusic.com.

Artista a mai spus că vocea ei s-a schimbat și în timp ce era însărcinată cu fiul ei, Angelo, lucru care a putut fi observat în ‚Skyfall’, coloana sonoră a peliculei ‚James Bond’. „Și în sarcină vocea mea a devenit mult mai joasă, de aceea Skyfall sună așa. Nu am putut să ating notele înalte.”, a mai mărturisit Adele, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava