MOPAN Suceava

Adele este prea fițoasă pentru Las Vegas! Au apărut zvonuri privitoare la motivele care au făcut ca ea a trebuit să anuleze primul show din seria de concerte din Las Vegas cu doar 24 de ore înainte.

Au apărut zvonuri că faptul că Adele este prea fițoasă a făcut ca ea să anunțe peste noapte, joia trecută, că nu mai începe seria de concerte de la celebrul teatru Caesars Palace’s Colosseum, care urma să-i aducă 27,7 milioane de dolari, adică 700.000 de dolari pe zi! Deși cântăreața britanică, în vârstă de 33 de ani, a susținut că motivul principal al anulării primului show și al amânării tuturor concertelor ar fi virusul COVID-19, au apărut zvonuri că lucrurile ar sta cu totul altfel, potrivit click.ro.

Se zvonește că echipa lui Adele s-a dovedit un coșmar în timpul pregătirilor de dinaintea inaugurării rezidenței sale. A cerut să se schimbe instalațiile audio și video ale sălii, deși sunt de înaltă calitate tehnică și s-au dovedit foarte bune pentru marile vedete, cum ar fi Madonna, Mariah Carey și Celine Dion, potrivit ziaristului local Scott Roeben.

Se voia construirea unui ecran mai mare în fața celui existent, care nu numai că ar fi însemnat costuri în plus, ci și pierderi mari de timp pentru realizarea acestuia. S-a aflat de asemenea că a fost un mare scandal între Adele și designerul de producție, Esmeralda Devlin. Se bârfește că vedeta a făcut un atac de panică, pentru că voia ca totul să fie perfect, cauză din care a izbucnit cearta explozivă dintre ea și Devlin, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/adele-prea-fitoasa-pentru-las-vegas-409475.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava