Adele va lua, potrivit ultimelor zvonuri apărute în presa de peste ocean, o pauză de 10 ani de la turnee, după încheierea celui actual.

Faimoasa cântăreaţă a început turneul ‘Adele Live 2016’, primul în cinci ani, în februarie, şi îl va încheia în noiembrie, după mai bine de 100 de show-uri.

Potrivit ziarului The Sun, Adele nu se grăbeşte să pornească la drum prea curând şi vrea să renunţe la turnee pentru 10 ani, pentru a se concentra asupra creşterii fiului ei în vârstă de trei ani, Angelo.

O sursă apropiată vedetei a spus, potrivit contactmusic.com: “Angelo este prioritatea numărul unu pentru Adele. El este cel mai important lucru din viaţa ei. L-a luat cu ea peste tot în timpul turneului, dar începând de anul viitor va merge la şcoală, aşa că nu va putea să o mai însoţească pe mama sa peste tot. Adele nu vrea să rateze niciun moment din procesul de creştere al lui Angelo, iar luarea unei pauze este o decizie uşoară pentru ea… Acum spune că nu are de gând să mai pornească într-un turneu mondial atât de mare ca cel curent, în următorii 10 ani.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava