Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele s-a întors în Londra pentru a lucra la noul album, notează contactmusic.com.

O sursă apropiată autoarei hit-ului ‘Hello’ a spus pentru ziarul The Sun on Sunday: „Adele vrea să iasă cât mai puțin în evidență cât stă aici, ceea ce nu e greu cu un cer mai mult noros și cu o mască pe față. Oricum, oamenii nu o mai recunosc cum o făceau cândva. Nu a reușit să lanseze muzică nouă încă și se concentrează asupra acestui lucru. Vrea ca fiecare viitoare piesă să fie perfectă. Încă ține legătura cu unii oameni de aici și îi contactează de fiecare dată când vine și lucrează la muzică nouă.”

Luna trecută, Adele a spus că noul ei album nu este gata. Îndrăgita cântăreață, în vârstă de 32 de ani, lucrează la un nou disc – al patrulea din carieră și primul din 2015. La sfârșitul lunii octombrie, Adele a fost gazda emisiunii ‘Saturday Night Live’, iar fanii s-au întrebat de ce nu a venit ca invitat, ca muzician. Ea a spus, în monologul de început, potrivit contactmusic.com: „Știu că s-a discutat mult despre motivul care ar sta în spatele faptului că sunt doar gazdă; de ce nu am venit ca invitat. Sunt câteva motive – albumul meu nu este gata și, în al doilea rând, sunt prea speriată să fac aceste două lucruri deodată. Mai degrabă îmi pun niște peruci – aceasta este a mea, apropo – beau un pahar cu vin, ori șase și văd ce se întâmplă.”

În luna iunie, managerul cântăreței a confirmat că mult-așteptatul album al artistei, follow-up-ul celui din 2015, ‘25’, nu va fi lansat în septembrie anul acesta.

Managerul autoarei hit-ului ‘Chasing Pavements’, Jonathan Dickins, a spus că pandemia de coronavirus a făcut ca noul material discografic al britanicei să se lanseze cu întârziere. „Nu va apărea în septembrie, va fi gata atunci când va fi gata. Suntem cu toții în aceeași barcă – faci ceva și, dintr-o dată, lumea se oprește. Va fi lansat atunci când va fi gata. Nu pot să vă spun o dată anume. Avem muzică, dar încă lucrăm.”, a declarat el pentru revista Music Week, conform contactmusic.com.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava