Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele a mărturisit că a simțit foarte multă „vină” cât timp a lucrat la noul ei album, ‚25’, pentru că a trebuit să stea departe de băiatul ei, în vîrstă de trei ani, Angelo, perioade destul de lungi de timp.

Vedeta în vîrstă de 27 de ani a spus că a fost o tortură pentru ea să nu-l aibă alături pe Angelo, astfel, cât timp își promovează noul material discografic, își ia copilul peste tot cu ea. „Am simțit forte multă vină cât timp am înregistrat discul. Nu cred că am trecut încă peste asta. De fapt, devin sensibilă când vorbesc despre acest lucru. Este foarte greu pentru mine să fiu departe de el. Acum îl iau peste tot cu mine. Este în New York în momentul de față și se distrează de minune.”, a spus Adele, potrivit contactmusic.com.

Adele a lansat pe 20 noiembrie albumul ‚25’. Precedentul disc al artistei a fost ‚21’, a fost lansat în 2011 și s-a vândut în peste 30 de milioane de copii la nivel mondial.

De pe ‚25’, britanica a făcut publice două single-uri: ‚Hello’, care a fost lansat luna trecută și care a urcat pe prima poziţie în topul Billboard Hot 100, devenind cel de-al patrulea hit numărul 1 al artiste și piesa ‚When We Were Young’, care a fost urcată pe contul artistei de YouTube cu doar trei zile înainte de lansarea albumului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava