Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele a anunțat că prima sa melodie nouă din ultimii șase ani, ‘Easy On Me’, va ajunge la urechile publicului săptămâna viitoare, pe 15 octombrie, informează contactmusic.com. Cântăreaţa britanică a publicat marți un fragment din videoclipul noii melodii.

Autoarea hit-ului ‘Hello’ a publicat marţi parte din videoclipul alb-negru al noii piese pe conturile ei de Twitter şi Instagram si a scris simplu: „Easy On Me – 15 octombrie”.

În videoclip, cântăreaţa aflată într-o maşină introduce o casetă audio în casetofon, verifică oglinda retrovizoare, dă volumul mai tare şi apoi se îndepărtează la volanul autovehiculului încărcat cu bunuri personale. Pe fundal se aude muzică de pian, în timp ce pagini de partituri muzicale plutesc în urma maşinii.

Adele a lansat ’25’ în noiembrie 2015. Discul a ajuns în fruntea topurilor din întreaga lume şi a fost premiat cu mult râvnita distincţie ‘Albumul anului’ la Premiile Grammy.

În cursul ultimelor zile, fanii ei au speculat în mediul online că artista în vârstă de 33 de ani urmează să lanseze muzică nouă după ce cifra ’30’ a fost proiectată în mod misterios pe clădiri din întreaga lume, notează sursa citată. Adele și-a denumit toate albumele după vârsta la care au început a fi înregistrate, așa încât e foarte probabil ca ’30’ să fie titlul noului ei material discografic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava