Adele se simte ca o mamă singură – pentru că logodnicul şi tată copilului ei, Simon Konecki, este prea ocupat ca să o poată însoţi în Los Angeles, scrie showbizspy.com.
Faimoasa cântăreaţă britanică se află în această perioadă în America, alături de bebeluşul ei, şi se pregăteşte pentru festivitatea de decernare a premiilor Oscar, care va avea loc pe 24 februarie, în timp ce logodnicul ei lucrează acasă, în West Sussey, England.

O sursă a declarat, potrivit showbizspy.com: “Simon are foarte mult de lucru la un nou proiect de caritate. A tot spus că este foarte ocupat pentru a o însoţi pe Adele şi pe bebeluşul lor în L.A., dar un adevărat iubit ar trebui să-şi împartă timpul mai bine. Dacă stai să te gândeşti, să fie cu Adele şi cu copilul lor acolo, pentru a o încuraja şi susţine într-un moment foarte important, nu este chiar atât de solicitant. Adele îşi face foarte multe griji câteodată şi poate deveni foarte nesigură pe ea. Distanţa dintre ea şi Simon şi refuzul lui categoric de a o însoţi în State, nu a făcut-o să se simtă prea bine. Ca şi cum el nu ar trebui deranjat deloc!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava