MOPAN Suceava

Adele este foarte bine după despărțirea de soțul ei, Simon Konecki, despărțire care a avut loc anul acesta, în aprilie.

Autoarea hit-ului ‘Hello’ este „mai plină de viață ca niciodată”, acum că este o femeie liberă, și plănuiește să lanseze muzică nouă, după ce, o perioadă, s-a ocupat de ea și de fiul ei în vârstă de șase ani, Angelo.

O sursă a spus pentru revista People, potrivit contactmusic.com: „Cu siguranță se pregătește mental și fizic să lanseze muzică nouă. Se pare că se va întâmpla până la sfârșitul acestui an. Vorbește despre anul trecut ca fiind unul foarte greu, iar de nenumărate ori a spus că muzica îi este terapie. Se vede pe fața ei că este pregătită să împărtășească fanilor piese noi. Este foarte ocupată, dar viața sa este mult mai bine organizată ca înainte. Este foarte împlinită ca artist. Muzica încă înseamnă foarte mult pentru ea. Se simte vie și fericită.”

De când s-a despărțit de Simon – cu care s-a căsătorit în 2016, după o relație de cinci ani – cântăreața de 31 de ani și-a împărțit timpul între țara mamă – Anglia și Statele Unite. „Ea și fiul ei au avut o perioadă liberă, așa că au făcut câteva excursii scurte. Au fost recent în Utah, au făcut un tur cu barca pe lacul Powell. Adele adoră peisajele din Statele Unite și și-a dorit să îi arate și lui Angelo siturile istorice. Adele adoră Los Angeles-ul și trăiește o viață minunată cu fiul ei. Îi place să se ferească de ochii curioșilor, iar în LA poate face acest lucru. Simon are și el grijă de Angelo și se pare că se înțeleg foarte bine în acest aspect.”, a mai povestit sursa, conform ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava