Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele s-a împrietenit cu Jennifer Lawrence.

Cele două vedete s-au cunoscut luna trecută, la cea de-a 85-a ediţie a decernării prestigioaselor premii Oscar – unde Adele a fost recompensată cu Oscarul pentru Cel mai bun cântec original, ‘Skyfall’, iar Jennifer cu Oscarul pentru Cea mai bună actriţă, pentru rolul din ‘Silver Linings Playbook’ – şi de atunci, cele două au rămas prietene bune, cântăreaţa britanică dându-i deja sfaturi actriţei unde să locuiască dacă va veni în Londra la sfârşitul acestui an, informează contactmusic.com.

„Jennifer se pregăteşte să vină să locuiască în Londra, mai târziu anul acesta, când vor începe filmările la o nouă peliculă ‘X-Men’, iar Adele i-a recomandat să se mute în Notting Hill, acolo unde are şi ea o casă.”, a declarat o sursă, potrivit ContactMusic.

Se pare că Adele nu a făcut o impresie bună la Oscaruri doar lui Jennifer. Potrivit sursei citate, Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, a rămas foarte impresionată de prestaţia pe care a avut-o interpreta hit-ului ‘Rolling In The Deep’ la ceremonie, iar acum, se pare că Adele a fost invitată să cânte la aniversarea de 50 de ani a soţiei lui Obama, care va avea loc în ianuarie anul viitor, la Casa Albă, în Washington DC.
O sursă a declarat: „Prima Doamnă a Americii va da o mare petrecere de ziua ei, anul viitor, la Casa Albă, la care vor participa o mulţime de celebrităţi, şi din moment ce le adoră pe Adele şi pe Beyonce, le-a rugat să vină să cânte. Adele a fost încântată de propunere şi a acceptat, bineînţeles, contra unei sume de bani destul de mari, pe care o ia de obicei când este invitată să cânte la petreceri private foarte importante. Va cânta pentru Michelle Obama şi prietenii ei o selecţie a celor mai iubite hit-uri ale sale.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava