MOPAN Suceava

Adele simte că este ‘prea tânără’ pentru a-şi scrie o autobigrafie. Faimoasa cântăreaţă britanică în vârstă de 24 de ani – care a fost recent desemnată cea mai bogată târnără artistă din Marea Britanie, cu o avere de 30 de milioane de lire sterline – se pare că a refuzat o ofertă foarte generoasă din partea editurii Harper Collins, pentru a-şi scrie propria poveste de viaţă, pentru că îşi doreşte ca viaţa ei privată să stea departe de ochii lumii, informează contactmusic.com.

Adele – care a devenit mamă pentru prima dată, în luna septembrie, după ce l-a adus pe lume pe Angelo, băuieţelul ei şi al logodnicului său Simon Konecki – desemenea, simte că trebuie să mai adune ceva ‘experienţă de viaţă’ pentru a putea scrie o întreagă carte.

O sursă a declarat pentru ziarul The Mirror, potrivit ContactMusic : « Adele nu a fost nicioadă o persoană căreia să-i placă să se dea în spectacol, aşa că, va mai dura ceva timp până să-şi scrie povestea de viaţă. Chiar dacă a primit o ofertă foarte generoasă, nu a acceptat, pentru că nu vrea să-şi scrie autobiografia la doar 24 de ani. Simte că trebuie să mai aştepte să mai dobândească ceva experienţă de viaţă, pentru a avea despre ce să scrie. Nu a spus niciodată că nu o va face, dar a zis ‘nu acum’. »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava