Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele trebuie să aleagă cui vrea să cânte: lui Kate Moss sau lui Michelle Obama.
Faimoasa cântăreață britanică a fost invitată să cânte la o petrecere pentru supermodelul Kate Moss și, deasemenea, la o petrecere pentru prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, în ianuarie, dar evenimentele se află la o zi diferență, motiv pentru care Adele s-ar putea să meargă doar la unul dintre ele, potrivit contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru ziarul Daily Star: ”Kate împlinește 40 de ani pe 16 ianuarie, iar Michelle 50, o zi mai târziu. Moss a contactat prima echipa cântăreței, pentru a vedea cât ar costa-o să o aducă pe Adele la petrecerea ei. Dar, la scurt timp, și Michelle a invitat-o să cânte alături de Beyonce la Casa Albă. Cu prețurile pe care le are, Adele ar putea face 3 milioane de lire sterline în doar 72 de ore, dacă va zbura de la Kate în State.”

Adele nu a mai cântat în public de la Gala premiilor Oscar, în februarie, atunci când a intepretat ‘Skyfall’, coloana sonoră a filmului ‘James Bond’, dar a mai susținut concerte private, care s-au dovetit a fi foarte profitabile. Potrivit sursei citate, magnatul sud-african Vivien Imerman a încercat să o aducă pe Adele la nunta fiicei sale, în martie, dar a renunțat la această idee, când oamenii cântăreței au cerut 100,000 de lire sterline pe minut sau 2,5 milioane de lire sterline pentru 25 de minute.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava