Concert pascal
MOPAN Suceava

Au apărut informații în presa de peste hotare conform cărora Adele s-ar afla în discuții pentru realizarea unei emisiuni TV de o oră, care vizează lansarea celui de-al treilea album al său, scrie contactmusic.com.

Cel de-al treilea LP al interpretei piesei ´Skyfall´ este așteptat cu nerăbdare să apară în luna noiembrie, iar în locul interviurilor interminabile, pentru promovarea revenirii sale în industria muzicală, Adele vrea o emisiune care să-i fie dedicată.

Potrivit ziarului The Sun, superstarul, în vârstă de 27 de ani, a avut deja discuții preliminare cu BBC în legătură cu realizarea unui show, care să fie difuzat în același timp cu lansarea albumului ei.

O sursă a declarat: ˝Adele este pur și simplu prea importantă să ia parte la un talk show cu invitați. Merită un program special dedicat ei, unde reflectoarele se află doar asupra ei. Asta nu înseamnă că are nevoie disperată de publicitate, dar nu poți întoarce spatele unei astfel de expuneri.˝

BBC are o lungă istorie de emisiuni speciale realizate cu artiști, conform contactmusic.com.

În anul 1997 Oasis au făcut documentarul ´Right Here, Right Now´ despre înregistrarea și lansarea celui de-al treilea album al lor ´Be Here Now´, în timp ce în 2013 corporația media a dedicat o emisiune starului Take That Gary Barlow, înaintea lansării albumului său solo ´Since I Saw You Last´.

Artista Adele, distinsă cu premii Grammy, a luat o pauză de la cariera muzicală după nașterea fiului ei Angelo, în anul 2012.

Cel mai recent album al ei a fost lansat în anul 2011, s-a intitulat ´21´ și a vândut peste 30 de milioane de unități în toată lumea.

Adele va fi prezentă într-un show TV special, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava