Faimoasa cântăreață britanică Adele – care a împlinit 26 de ani pe 5 mai – a dezvăluit, prin intermediul unui mesaj codat postat pe Twitter, faptul că, la sfârșitul acestui an, va lansa un nou album, informează showbizspy.com.

”Pa, pa 25… Ne mai auzim pe la sfârșitul anului.”, a scris Adele pe pagina ei de Twitter. Interpreta hit-ului ‘Someone Like You’ și-a numit celelalte două albume lansate ’19’ și ’21’, după anii care-i avea la momentul înregistrării lor și se pare că are pregătit un album și pentru ’25’.

După 2011, un an care s-a dovedit a fi extrem de bun, Adele a rămas însărcinată și s-a retras din lumina reflectoarelor. Ea și partenerul ei de viață, Simon Konecki, au devenit părinți pentru prima dată, în octombrie 2012, când a venit pe lume Angelo. Conform informațiilor apărute în presa de peste ocean, Paul Epworth, Francis White, Greg Wells și Naughty Boy se află pe lista producătorilor ce au lucrat cu artista la noul său material discografic. Surse apropiate lui Adele susțin că discul va avea un sound diferit și că probabil îi va uimi pe unii dintre fanii săi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava