Concert pascal
MOPAN Suceava

Potrivit ultimelor zvonuri apărute în presa de peste ocean, Adele plănuieşte să îşi petreacă vara scriind piese noi, pentru a putea lansa un nou album în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani nu a mai lansat muzică nouă din 2015, însă se pare că fanii vor avea parte de un cadou de Crăciun din partea artistei – aceasta a fost văzută, de mai multe ori, întâlnindu-se cu reprezentanţii casei sale de discuri, Sony, în Londra.

O sursă a spus pentru The Sun, conform contactmusic.com: „S-a întors în UK şi intenţionează să compună aici. Un număr de muzicieni au fost abordaţi pentru a lucra cu ea şi deja a scris câteva cântece.”

Decizia artistei de a reveni în studioul de înregistrări vine va un an după ce a anunţat, în timpul unui spectacol din cadrul turneului ei ‘Adele Live’, că vrea să ia o pauză de la turnee pentru a mai face un copil. Adele – care are un băieţel în vârstă de cinci ani, Angelo, împreună cu soţul ei, Simon Konecki – a spus la acea vreme: „Ne vedem mai târziu, ne vedem pe partea cealaltă. Peste câţiva ani, când voi reveni, nu aveţi cum să scăpaţi de mine. Voi pleca şi voi mai face un copil.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava