Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele, care s-a întors recent în lumina reflectoarelor, după trei ani în care a stat acasă, va lua o nouă pauză, de cinci ani de data aceasta, după ce turneul mondial în care se află va ajunge la final, în noiembrie, potrivit informațiilor apărute în presa de peste ocean.

Editorii ziarului britanic The Sun au scris că autoarea hit-ului ‘Hello’ va părăsi scena pentru o perioadă destul de lungă, pentru a petrece cât mai mult timp alături de fiul ei în vârstă de trei ani, Angelo, pe care îl are împreună cu iubitul său, Simon Konecki.

O sursă apropiată vedeti a declarat pentru The Sun, conform contactmusic.com: „Le-a spus prietenilor ei apropiați că va dispărea din lumina reflectoarelor pentru cinci ani, înainte de a mai scoate un album nou. Încă se acomodează cu rolul de mămică și nu vrea să piardă nimic din procesul de creștere a lui Angelo. Va fi greu pentru fanii ei.”

Aceste vești vin în condițiile în care, în timpul primului concert din turneul său, care a avut loc în Belfast, artista britanică a dat de înțeles că până la sfârșitul anului ar putea lansa piese noi, potrivit contactmusic.com. Potrivit The Sun, Adele le-a spus fanilor prezenți la show-ul susținut pe SSE Arena, în Belfast: „Este posibil să lansez o piesă nou până la finalul turneului. Totuși, nu am scris nimic până acum.”

Într-un interviu anterior, starul în vârstă de 27 de ani a dat asigurări că nu își va mai mai lua vreo pauză multă vreme de acum înainte. Însă, în timpul concertului din Belfast, Adele le-a spus fanilor că își dorește să petreacă și cât mai mult timp cu fiul ei în vârstă de trei ani, Angelo – primul copil al ei cu partenerul său de viață, Simon Konecki. „Între albumele lansate, am făcut un copil. Este cel mai minunat lucru pe care l-am făcut vreodată. Acum am un scop bine definit. Îmi doresc ca el să fie mândru de mine și să înțeleagă de ce fac asta.”, a spus Adele.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava