Concert pascal
MOPAN Suceava

Au trecut 10 ani de când și-a schimbat total fizionomia, în urma operației de rinoplastie, însă Adelina Pestrițu (33 de ani) tot primește întrebări legate de acest aspect, de la fete care se gândesc că au nevoie de același lucru. Sinceră, bruneta nu ascunde părțile mai puțin bune ale intervențiilor estetice, notează click.ro.

Periodic, Adelina Pestrițu, urmărită de peste 1,4 milioane de oameni pe Instagram, răspunde întrebărilor fanilor ei, oricât ar fi acestea de incomode. Miercuri seara, vedeta a primit numeroase curiozități legate de aspectul fizic, operații estetice și siluetă. Iată ce au întrebat pe Instagram prietenii Adelinei și care au fost răspunsurile ei!

Cum au fost primele zile după rinoplastie?

Adelina Pestrițu: Îngrozitoare. Am făcut atac de panică, pentru că aveam impresia că nu mă oxigenez suficient. Aveam impresia că mi se descompune toată fața când merg. Eu am trecut printr-o operație de rinoplastie cu metodă clasică, nu cu laser. Este diferit, dar a meritat. Rezultatul este cel dorit. Mie mi-a fost greu să suport durerea sau să depind de pansamente, dar unii oameni nu au nici o treabă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adelina-pestritu-despre-chinul-operatiei-la-nas-aveam-impresia-ca-mi-se-descompune

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava