Este toată un zâmbet la televizor și niciodată nu a dat impresia că este tristă. Este mereu veselă pentru telespectatorii ei și încearcă, pe cât posibil, să fie optimistă. Totuși, Adelina Pestrițu nu e așa și în viața de zi cu zi.

Vedeta a mărturisit că vizitează psihologul în mod regulat, care o ajută să treacă peste perioadele întunecate din viața ei. În cadrul unui interviu acordat publicației ziarulring.ro, Adelina Pestrițu a vorbit despre lucrurile care o fac să ceară ajutorul unui specialist.

„La psiholog merg de trei ani de zile și recomand tuturor. A merge la un specialist nu înseamnă a fi nebună, ci a avea grijă de cea mai importantă parte a corpului tău, și anume creierul. Sunt momente în viață când nimeni și nimic nu te mai pot scoate dintr-o pasă proastă. Atunci este momentul să faci o vizită celui care este cel mai îndreptățit să te ajute”, a declarat vedeta, pentru ziarulring.ro, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/adelina-pestritu-merg-la-psiholog-de-3-ani-marturii-socante

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava