• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Duminica aceasta este mare sarbatoare in familia Pestritu. Adelina, frumoasa prezentatoare TV, isi serbeaza implinirea a 28 de ani la Aristocrat Events Hall, intr-un cadru extrem de elegant.
Intr-un decor in care vor predomina albul si griul, sarbatorita a ales ca pe mese sa nu fie puse flori ci… pene albe, iar partea muzicala a petrecerii fastuoase, pe care frumoasa bruneta o planuieste de zor, va fi asigurata de multi artisti celebri din Romania, insa Adelina doreste ca prezenta acestora sa fie o surpriza pentru invitati, astfel ca nu a dezvaluit numele acestora. Se pare, totusi, ca printre ei se va numara si Fely Donose (Vocea Romaniei) si trupa Friends.
Cei peste 200 de invitati pe care Adelina ii asteapta duminica, in salonul Milano al centrului de evenimente de lux Aristocrat Events Hall, vor fi asteptati cu un meniu a la carte, extrem de elaborat: de la frittata de spanac cu bacon si onion marmalade, selectie de branzeturi frantuzesti, file de vita Aristocrat la gratar cu crusta de verdeata cu sos de vin rosu pana la file de porc impanat cu ananas la gratar si sos dulce acrisor si frigarui de piept de pui cu sos satay si taietei de casa crocanti. Nici desertul nu va fi unul obisnuit, gazda asteptandu-si invitatii si cu un super candy bar si multe preparate dulci deosebit de rafinate. Iar totul va fi adus cu mare fast in sala, tot ce ne-a declarat Adelina este ca el va contine un citat amuzant, in limba romana, iar in momentul aparitiei lui, tortul va fi flancat de artificii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava