• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Orice femeie simte nevoia să facă schimbări după o despărțire. A prefigurat-o cu părul, iar acum, Adelina Pestrițu și-a făcut un tatuaj, al 18-lea, potrivit click.ro.

Dragostea Pastriței pentru tatuaje a apărut în 2007, pe vremea când era dansatoare în Ibiza. Atunci s-a lăsat pe mâna unui artist și și-a făcut un semn chinezesc, discret, pentru că nu voia să fie subiect de discuții printre cunoscuți și familie. A fost de ajuns ca în decurs de nouă ani, fosta iubită a lui Speak să ajungă la 18 tatuaje. Unul dintre ele a fost și acoperit cu un fluture, chiar semnătura lui Liviu Vârciu, fostul ei soț, pe care o avea la încheietura uneia dintre mâini, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/adelina-pestritu-si-facut-un-nou-tatuaj-este-al-18-lea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava