Concert pascal
MOPAN Suceava

Grigoriu Andrei, un tânăr de 30 de ani, a emoţionat o sală întreagă cu o poveste impresionantă şi un desen care în acel context l-a făcut pe Pavel Bartoş să lăcrimeze. Tânărul a fost condamnat, în anul 2003, la 16 de puşcărie, pentru tăinuirea unei crime comise de o altă persoană. În momentul în care a venit la preselecţiile „Românii au talent”, Andrei mai avea doar două luni de stat în spatele gratiilor. În cei 13 ani în care a fost închis, gândurile tânărului s-au îndreptat mereu asupra singurei fiinţe de pe lume care i-a rămas aproape: sora lui. Doar că potrivit presei locale din Timişoara, la acea dată, datele acestei „tăinuiri” erau altele, potrivit click.ro.

Fragment din arhiva publicaţiei Timpolis, datat 24 noiembrie 2004. „Timisorenii Lungu Constantin, de 21 de ani, zis si „Bebe”, a primit o pedeapsa de 22 de ani de inchisoare, in timp ce Grigoriu Andrei, de 19 ani, a fost condamnat la 16 ani de puscarie. Cei doi sunt acuzati ca au omorat cu sange rece o tanara in varsta de 25 de ani. Oribila crima s-a petrecut in noaptea de 14 spre 15 decembrie 2003 in zona Dorobanti, din Timisoara.”, notează redactorii timişoreni, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/adevarata-poveste-detinutului-care-l-facut-pe-bartos-sa-planga-la-romanii-au-talent

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava