MOPAN Suceava

Un psiholog de renume a intrevenit, după ce Amber Heard a fost analizată de un specialist în timpul procesului cu Johnny Depp. Medicul susţine că cele două diagnosticuri care i-au fost puse actriţei sunt false şi nu trebuie luate în seamă de juriu, notează click.ro.

Amber Heard a fost analizată de un pshiatru angajat de Johnny Depp, care nu a petrecut timp cu fosta soţie a actorului, dar s-a uitat pe documente medicale ale lui Amber Heard. Shannon Curry a declarat, în timpul procesului, că actriţa suferă de tulburare de personalitate de tip Borderline şi de tulburare de personalitate histrionică. Însă medicul Jessica Taylor, specializată în sănătate mintală a femeilor, susţine că cele două boli nu sunt dovedite, ci doar “etichete pshiatrice des contestate”.

Doctoriţa, care este şi axată pe violenţă sexuală şi fenomenul de învinuire a victimei, a mai spus, pentru independent.co.uk, că nu a mai auzit termenul “tulburare de personalitate histrionică” folosit fără ironie de mulţi ani şi că nu este un diagnostic real.

Psihologul, care a lucrat la Universitatea din Derby, a mai explicat că “această tulburare este născută din diagnosticul de isterie, care este pus doar femeilor. Termenul de isteric a fost înlocuit, în 1980, cu cel de histrionic. Atunci, psilogi de top au scris că femeile histrionice sunt egocentric, seductive, frigide şi copilăroase. Însă acum mulţi specialişti nu mai recunosc termenul şi este considerat ceva care nu mai trebuie folosit”, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/adevarul-despre-diagnostivurle-puse-lui-amber-589571.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava