MOPAN Suceava

Andreea Esca a lăsat dintotdeauna impresia că este omul căruia nu-i lipsește nimic. Are o carieră de succes, este un om de televiziune cu mare priză la public, are o relație perfectă și o familie frumoasă. Pentru jurnalista de 43 de ani, cineva pare le fi aranjat cu mâna pe toate, la momentul potrivit, scrie click.ro.

Puțină lume știe cât de mult s-a străduit Andreea Esca să-l cucerească pe cel care i-a devenit soț în 2000, omul de afaceri francez Alexandre Eram. Știrista a povestit în amănunt cum s-a derulat ”proiectul de cucerire”, cu micile victorii, dezamăgirile și speranțele care au precedat momentul cel mare, într-un interviu pentru revista Tango / Marea Dragoste. Începutul îl știa toată lumea. Andreea Esca l-a cunoscut pe Alexandre Eram la o petrecere. L-a remarcat în mulțime și a rugat-o pe fosta soție a lui Adrian Sârbu să il prezinte. Ce a urmat, însă, îi va pune pe gânduri pe cei care credeau că Andreea e genul care obține ușor orice își dorește.

”M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanță și am înțeles că era într-o relație. Am văzut că nu reacționează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă și zic: taci că îl sun acum și îi spun că îmi trebuie ușă, că aveau și uși la fabrica aceea”, a povestit Andreea, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/adevarul-despre-povestea-de-dragoste-dintre-andreea-esca-si-sotul-ei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava