MOPAN Suceava

Ilie Năstase, în vârstă de 73 de ani, fost număr 1 mondial şi câştigător la US Open şi Roland Garros şi-a amintit cu drag, dar şi cu amuzament despre legendele care au circulat în jurul vieţii sale personale. Subiectul doamnelor care au fost cucerite de-a lungul vremii de către tenismen nu a fost trecut cu vederea de acesta. El a lămurit mitul celor 2500 de femei cu care ar fi avut aventuri, potrivit click.ro.

“O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui David Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee… Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore. În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu. Și îi zic: «Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei». «Asta am așteptat de la tine!», mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Ilie Năstase pentru Gazeta Sporturilor, potrivit digisport.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adevarul-despre-viata-amoroasa-lui-ilie-nastase-cum-recunoscut-ca-avut-2500-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava