MOPAN Suceava

Brigitte Năstase (42 de ani) a ieşit săptămâna trecută din reality-show-ul PRO TV „Ferma – Un nou început”, iar Click.ro a aflat de la ea cu ce părere a rămas în urma conflictelor cu Cătălin Moroșanu și Otniela Sandu. Fosta doamnă Năstase a povestit și despre Florin Pastramă, actualul ei partener de viață, cu care și plănuiește să se căsătorească.

Click!: Eşti ultima ieşită din „Ferma – Un nou început”. Cum ti s-a părut experienţa?

Brigitte Năstase: A fost cea mai grea experinţă pe care am trăit-o în viaţa mea. În săptămâna a șasea am vrut să renunţ deoarece nu sunt obişnuită cu atât de multe caractere puternice cu care să trăiesc laolaltă un timp îndelungat. Pentru mine chiar a fost o experinţă de supravieţuire.

Cu cine crezi că vei râmâne în relaţii după terminarea acestui reality-show?

Cu siguranţa voi rămâne cu toţi „bandiţii”, în afara Otnielei. Pentru că au pus foarte mult suflet şi pentru că și ei îl iubesc pe Florin. Sunt familia mea prin adopţie şi am respect pentru Jorge (care este fratele meu), Silviu şi Marius, chiar dacă au fost în cealaltă tabără. Mi-aş fi dorit să nu câştig primul duel şi să îmi petrec primele șase săptâmâni în cabană. Cu siguranţă, fermierii nu m-ar fi urât în halul ăsta şi nu ar fi trebuit să îl pun pe Moro în situaţia să regrete că nu are cine să îi spele hainele şi să îi dea de mâncare.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adevarul-lui-brigitte-nastase-ce-spune-despre-conflictele-cu-morosanu-si-otniela

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava