Concert pascal
MOPAN Suceava

Pare greu de crezut că artiştii din ”Vlad”, serial care va reveni pe micile ecrane din toamnă, au muncit pe brânci, în tinereţe, cu atât mai mult cu cât îi vedeţi pe micile ecrane îmbrăcaţi la patru ace şi la volanul unor bolizi de lux.

Adrian Nartea (38 de ani) sau Vlad Pop a povestit, potrivit click.ro, într-un interviu pentru adevarul. ro: ”Am vândut supă pe pârtie la Predeal şi la Azuga. Aveam un cort, îl băgam în priză, se umfla şi aveam un pupitru pe care ţineam un fierbător şi supe instant la plicuri. Aveam coadă şi acolo pentru că veneau schiorii, se puneau la coadă să bea o supă fierbinte”.

Iar Monica Bârlădeanu (41 de ani) sau Carla Dumitrache a fost chelneriţă, în Iaşi, oraşul natal: „Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare, eram trei copii acasă. La 16 ani, mai exact în vara din clasa a 10-a, am vrut să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă, lângă gară. Lucram 24 cu 48.”, a povestit Monica, la Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adi-nartea-vindea-supa-la-plic-iar-barladeanu-era-chelnerita-gara

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava