Concert pascal
MOPAN Suceava

Sărbătoare mare astăzi, 18 aprilie, în familia Ancăi Serea și a lui Adi Sînă! Cânărețul de la Akcent împlinește 44 de ani, prilej cu care soția sa și cei șase copii i-au pregătit o petrecere pe măsură.

Prezentoatorea știtilor sportive de la Prima TV i-a transmis soțului ei un mesaj de dragoste pe rețele de socializare. „Așa cum soțul meu mă numește muza lui, și el este pentru mine o sursă de inspirație și putere. Atunci când mă simt obosită, el îmi dă energie. Atunci când mă simt pierdută, el îmi este sprijin. Atunci când vreau să mă bucur, el mă însoțește. Dar mai presus de toate Adi este soțul meu, tatăl copiilor mei și iubirea mea. Astăzi este ziua lui de naștere și merită totul. Sper să i se îndeplinească toate dorințele și să rămână în continuare minunat și bun. Te iubim, tata! La mulți ani!’”, a scris Anca Serea, pe Instagram. Vedeta a postat la Instastory iși magini de la petrecerea pe care i-au făcut-o în familie lui Adi Sână, cu tort și șampanie scumpă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adi-sina-implinit-44-de-ani-anca-serea-mesaj-de-dragoste-pentru-sotul-ei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava