Concert pascal
MOPAN Suceava

Programul zilnic al Adinei Buzatu este unul destul de haotic. Lucrează şi în weekend, călătoreşte mult, doarme puţin. Sunt, însă, câteva lucruri de la care nu se abate în ruptul capului: sportul de dimineaţă şi alimentaţia sănătoasă. Acestea două o ţin în formă, potrivit click.ro.

Cunoscuta stilistă s-a întors recent din cantonamentul de frumuseţe organizat de antrenoarea de fitness de la „Ferma Vedetelor”, Luminiţa Nicolescu. A avut loc la Năvodari, pe o perioadă de 8 zile. „Eu merg de ani de zile în cantonamentele Luminiţei. E foarte solicitant, dar te întorci de acolo cu pătrăţele pe abdomen, ceea ce nu poţi obţine dintr-un stil de viaţă normal”, se mândreşte cunoscuta stilistă, mai scrie sursa citată.

Într-adevăr, a făcut mult sport, şi-a tonifiat musculatura şi s-a întors relaxată, fericită. Unei persoane mâncăcioase i-ar fi fost, însă, foarte greu acolo. Asta deoarece mâncarea era cu măsură. „Nu am avut carne, proteinele ni le luam din lactate. Dimineaţa mâncam un ou şi legume, la prânz legume cu ciuperci, dar foarte bine făcute, nişte reţete extraordinare. Ultima masă era la ora 15.00, după care doar ceaiuri. Eu nu am simţit foamea. Păi dacă îţi umfli burta cu un litru ce ceai, ce să mai simţi nevoia de mâncare?!”, spune Adina.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/romanesti/romanesti/adina-buzatu-intrat-cantonament-de-frumusete-antrenoarea-luminita-nicolescu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava