MOPAN Suceava

Aurelian Temişan, Kamara, Gheorghe Gheorghiu şi Max Dragomir s-au înghesuit pe capete ca să-şi cumpere, cu doar vreo 600 de euro, câte o trotinetă electrică portabilă, aşa-zisa „trotinetă zburătoare”. Pare doar o jucărie pentru copii, însă vedetele se declară mulţumite de investiţie, cu atât mai mult cu cât trotineta n-are nevoie de benzină sau de motorină, ci doar de o baterie reîncărcabilă, scrie click.ro.

Tot mai multe vedete au dat volanul pe ghidonul trotinetei-minune, care le aminteşte de copilărie. Se numeşte „E-Twow”, dar a fost alintată „trotineta zburătoare” şi, spre deosebire de cea clasică, pentru care trebuia să pui un picior pe asfalt ca să-ţi iei avânt, aceasta este electrică. Practic, o încarci la priză o oră şi jumătate, apoi o poţi folosi cam 40 de kilometri, potrivit sursei citate.

Vedetele noastre nu au rămas imune când au auzit despre noua jucărie care, pe lângă faptul că este ecologică, este şi extrem de practică la orele de vârf. Aurelian Temişan, Gheorghe Gheorghiu, Kamara Ghedi de la „Alb Negru” şi actorul Max Dragomir şi-au achiziţionat de curând trotinetele şi nu se mai dezlipesc de ele. Ca să nu mai aştepte la semafor  sau să se enerveze în trafic, ori să se înghesuie pe pistele pentru biciclişti, ei au scos aproximativ 600 de euro din buzunar şi şi-au cumpărat trotineta-minune.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/adio-masini-si-motoare-am-trotineta-zburatoare-foto

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava