Concert pascal
MOPAN Suceava

Heidi Klum, de 46 de ani, a profitat la maximum în ultima lună de vacanța în care au fost copiii ei. Practic ea a avut parte de o lună de miere în vila din Los Angeles, unde locuiește cu chirie cu soțul ei Tom Kaulitz, de 30 de ani. Vacanța s-a terminat însă, cei patru gălăgioși s-au întors acasă după ce au stat la tatăl lor, cântărețul Seal. Recent i-au dat trezirea mamei lor invadând patul conjugal, notează click.ro.

Heidi Klum știe să împace cariera cu viața personală de minune. Ea a mai fost măritată între 1997 și 2002 cu Ric Pipino, cu Seal, între 2005 și 2014 și din vara anului 2019 este căsătorită cu muzicianul Tom Kaulitz. Leni este fiica lui Heidi Klum și a boss-ului Formula 1 Flavio Briatore pe care acesta nu a recunoscut-o niciodată în ciuda testelor ADN. Helene a fost adoptată de Seal, care a crescut-o ca pe propria odraslă. În 2018, Heidi Klum a fost desemnată ”Mama perfectă” la un show de televiziune din Germania, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/adio-poze-pielea-goala-pe-terasa-si-giugiuleala-copiii-lui-heidi-klum-s-au-intors

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava