Concert pascal
MOPAN Suceava

Administraţia Bazinală de Apă Siret are pregătite pentru judeţul Suceava în acest an investiţii de 14,28 de milioane de lei în lucrări de prevenire a inundaţiilor, informează şeful instituţiei, dr. ing. Emil Vamanu. Este vorba de şase lucrări de investiţii dintre care patru noi şi două în continuare finanţate atât din surse proprii dar şi cu fonduri de la bugetul de stat şi de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Cele patru investiţii noi sunt: regularizare şi apărare de maluri râu Moldova la Drăguşeni, apărare mal râu Siret pentru protecţia frontului de captare al comunei Dumbrăveni, reducerea riscului la inundaţii a oraşului Siret şi a localităţilor riverane prin asigurarea capacităţii de evacuare a staţiilor de pompare la acumularea Rogojeşti pe râul Siret şi regularizarea pârâului Solca şi a afluenţilor pe tronsonul Solca-Arbore precum şi decolmatare la acumularea Solca. Lucrările în continuare vizează amenajarea complexului Vârfu Câmpului investiţie multianuală care se realizează şi pe raza judeţului Botoşani şi amenajare râu Bistriţa şi afluenţi pe sectorul Iacobeni-Sabasa tot o investiţie multianuală care se realizează şi pe raza judeţului Neamţ.

Aceste două lucrări sunt finanţate de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Cea mai mare sumă de bani de 5,1 milioane de lei este prevăzută în acest an pentru amenajare râu Bistriţa şi afluenţi pe sectorul Iacobeni-Sabasa. Şeful Administraţiei Bazinale de Apă Siret, Emil Vamanu, a ţinut să precizeze că lista de investiţii pentru acest an încă nu a fost aprobată.

Administraţia Bazinală de Apă Siret are pregătite investiţii de peste 14 milioane de lei în judeţul Suceava, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava