MOPAN Suceava

Starul hollywodian Milla Jovovich a dezvăluit că este de părere că a fi plăcut este mai important decât a fi respectat, potrivit contactmusic.com.

Actrița, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că ar prefera să fie populară printre colegii ei și prieteni decât să fie venerată deoarece ea crede că acest fapt are un impact mai mare asupra starii sale generale de fericire. Când a fost întrebată care dintre cele două reacții îi este favorită, Milla a declarat: „A fi plăcut, în cele din urmă, te va face o persoană mai fericită. Poți să mori nefericit și singur, dar să fii respectat. Nu vei sfârși așa dacă ești plăcut.”

Milla a mai dezvăluit și că nu crede că întâmplările din viața ei sunt predestinate, argumentând că ideile fataliste sunt „discuții predilecte printre cei bogați”, conform sursei citate. Actrița – care are două fiice, Ever, de 10 ani, și Dashiel, de trei ani, împreună cu soțul ei, regizorul de filme Paul W.S. Anderson – a spus că este ușor pentru oamenii privilegiați din lumea dezvoltată să aibă o astfel de gândire. Ea a împărtășit pentru revista Stylist: „Consider că este foarte ușor pentru persoanele din lumea întâi să fie fataliști. Dar când trăiești într-o țară din lumea a treia, iar familia moare în preajma ta sau este bolnavă din cauza lipsei apei potabile, ce poți să spui? Că totul se întâmplă cu un motiv? Cred că un astfel de discurs este specific celor bogați.”

Când a fost rugată să dezvăluie cea mai mare frică a sa, Milla a mărturisit: „Mă tem pentru copii mei, ca nu cumva să nu-și găsească pasiunea și să fie pierduți în lume, permițând acesteia să-i conducă în loc să o conducă ei.”

Cu toate acestea, Milla a declarat că, în ciuda faptului că a petrecut atât de mult timp în cetatea filmului obsedată de imagine, tot nu reușește să înțeleagă de ce atât de multe persoane vor să apeleze la chirurgie plastică. Starul din ‘Resident Evil’ deplânge numărul mare de tinere care se autodistrug prin alegerea modificărilor fizice. Ea a spus: „Pare foarte răspândit în zilele noastre să vezi persoane tinere cu o mulțime de operații estetice.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava