MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, a anunțat că PSD propune un set de măsuri imediate pentru protejarea cetățenilor și a IMM-urilor de noi majorări ale prețurilor la gaze naturale, ce ar putea avea loc după 1 aprilie. ”Continuarea creșterii prețurilor la gaze naturale arată că liberalizarea pieței este un eșec, în lipsa unei concurențe reale. Soluțiile urgente ale PSD oferă românilor și companiilor o protecție pe termen scurt, până când Guvernul va veni cu un plan pe termen lung pentru rezolvarea acestei probleme”, a spus Adomnicăi.

Parlamentarul social democrat a subliniat că în viziunea PSD trebuie intervenit, concomitent, pe două planuri: reglementarea temporară a pieței și investiții masive în creșterea capacității de producție de energie ieftină.

”Este cert că dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare, astăzi nu am fi vorbit nici de plafonarea pe termen scurt, nici de reglementarea pieței și de investiții pe termen mediu și lung. Acesta este motivul intrării PSD la guvernare: oprirea dezastrului lăsat de guvernările de dreapta și protejarea cetățenilor și a economiei naționale”, a conchis Mirela Adomnicăi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava