MOPAN Suceava

Doi dintre liderii importanţi ai PNL, liderul liberalilor ieşeni, deputatul Relu Fenechiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, au anunţat că îl susţin şi garantează pentru candidatul USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 10 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Radu Surugiu. Anunţul a fost făcut la lansarea candidaturii lui liderului studenţilor liberali Radu Surugiu pentru această funcţie, eveniment care a avut loc la Câmpulung Moldovenesc, în prezenţa a peste 500 de persoane. În cadrul aceluiaşi eveniment a avut loc şi lansarea candidatului USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 1 Vatra Dornei, Neculai Bereanu. Alături de cei doi candidaţi au fost prezenţi co-președinții USL Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu și Cătălin Nechifor, primarul din Fundu Moldovei, Tudor Zdrob, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihaiță Negură, dar și lideri naționali ai PNL, respectiv deputatul Relu Fenechiu, președinte al PNL Iași și vicepreședinte al PNL, Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean Iași, precum și secretarul de stat în Ministerul Mediului și Pădurilor, Mugur Cozmanciuc.
Liderul PNL Iaşi, deputatul Relu Fenechiu, a ţinut să precizeze că „vin cu toată căldura să vi-l recomand pe Radu Surugiu, preşedintele studenţilor liberali din România, ca pe un tânăr care a lucrat în multe proiecte. Şi pot să vă spun cu mâna pe inimă că este unul dintre oamenii de bază ai PNL, chiar dacă vârsta îi permite să spună că are viitorul în faţă”. Fenechiu a mai spus că Radu Surugiu poate să fie viitorul Varujan Vosganian, şi acesta din urmă candidând în anul 2004 la Iaşi la recomandarea conducerii centrale a PNL. „Radu Surugiu are puterea, la cât îl vedeţi de tânăr, să spună la Bucureşti că vreau şi eu pentru Suceava şi pentru colegiul meu”, a mai spus preşedintele PNL Iaşi. La rândul său, preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, a spus că este convins că Radu Surugiu îşi va face „pe deplin” datoria faţă de colegiul său. „Ştiu că este foarte motivat, este foarte energic, pentru că vrea să demonstreze”, a spus Adomniţei. Nu în ultimul rând, secretarul de stat în Ministerul Mediului, Mugur Cozmanciuc.

Radu Surugiu: “Sunt pregătit să lupt pentru bucovineni, pentru o Bucovina mai puternică, pentru o Bucovina care să beneficieze de fonduri”

În discursul său, candidatul USL, în colegiul uninominal nr. 10 pentru funcția de deputat, Radu Iulian Surugiu, a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au fost prezenţi la lansarea candidaturii sale, şi pentru susţinerea primită în acest colegiu. „Consider că va începe o luptă grea, dar sunt pregătit să lupt pentru bucovineni, pentru o Bucovina mai puternică, pentru o Bucovina care să beneficieze de fonduri care să-i asigure continuarea dezvoltării atât la nivel de infrastructură, dar și la nivel de programe sociale sau programe de consolidare a turismului. Sunt convins că legătura strânsă pe care deja am creat-o cu primarii USL din colegiul 10, dar și cu primari ai altor formațiuni politice, va conduce la o mai bună reprezentare la nivel central a intereselor acestei zone, astfel încât, împreună, să reușim să lăsăm ceva vizibil în urma mandatelor noastre”, a spus Radu Surugiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava